3D ontwerpen beschikbaar
Onderhoudsarme en veilige producten
Eigen machinepark

Balustrade in regio Roeselare

Steeds meer huishoudens beschikken over een moderne balustrade van een gespecialiseerde meubelwinkel in regio Roeselare. Een balustrade omvat eigenlijk zowel een trap als de afscherming daarvan. Die moet stijlvol, praktisch en veilig zijn. Hierop kunt u bij V-Sign Vankeirsbilck te Ingelmunster, in de omgeving van Kortrijk, vertrouwen.

Bezoek de webshop

Balustrade Roeselare

Een praktische en stijlvolle balustrade in regio Roeselare

Een balustrade maakt uw trap te regio Roeselare in de eerste plaats een stuk veiliger, vooral voor kinderen. Daarbij geeft een balustrade op maat ook een unieke toets aan uw interieur, door als eyecatcher te fungeren. Vooral als u deze door een specialist op maat laat maken, helemaal volgens uw wensen en de structuur van uw interieur, brengt een balustrade een exclusief karakter in huis. Balustrades zijn er natuurlijk genoeg te vinden, maar dankzij het maatwerk bij V-Sign Vankeirsbilck bent u zeker van een perfect passend resultaat. Dankzij niet minder dan vijf decennia aan ervaring en een focus op het leveren van nauwgezette resultaten, helpt uw meubelwinkel u aan een balustrade die écht bijdraagt aan uw woning.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer weten over onze service en het aanbod? Neem dan contact op met onze meubelwinkel uit regio Roeselare en breid uw interieur uit met een prachtige balustrade. U kunt ons altijd bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 51/30 27 46, het e-mailadres info@v-sign.be of het online contactformulier.