3D ontwerpen beschikbaar
Onderhoudsarme en veilige producten
Eigen machinepark

Steellook in Kortrijk

Een industriële, strakke steellook wordt door steeds meer mensen gekozen voor hun interieur in Kortrijk. Een dergelijk interieur is afgewerkt met elementen die een moderne uitstraling hebben - zoals steellook deuren op maat. Een steellook deur is het perfecte alternatief voor een échte stalen deur, vanwege de gelijkaardige feel en afwerking.

Bezoek de webshop

Steellook Kortrijk

Dé perfecte steellook in Kortrijk

Wij kunnen steellook deuren op maat maken, waardoor ze in zowat elk type woonstijl passen: van industrieel tot modern en zelfs landelijk, er zijn geen grenzen. Wilt u uw steellook deur in uw woning in Kortrijk een extra realistische look geven? Dan zijn aluminium profielen, in het zwart gelakt, ideaal. Kortom: V-Sign Vankeirsbilck uit Ingelmunster helpt u om uw interieur in Kortrijk een échte steellook te geven. Wij hebben echter meer te bieden dan mooie steellook deuren op maat in Kortrijk. Zo zorgt reeds 50 jaar ervaring ervoor dat u precies het maatwerk krijgt dat u wilt, mede dankzij ons eigen machinepark voor het bewerken van alle soorten materialen. Ook worden alle productiewerken uitgevoerd door experts uit de buurt en zodoende bevordert onze meubelwinkel dus ook de plaatselijke economie.

Contacteer ons voor een afspraak

Maatwerk, verricht door een échte specialist die van uw ideeën realiteit kan maken, dat is de toekomst van uw interieur. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om een steellook in Kortrijk te realiseren met behulp van V-Sign Vankeirsbilck in Ingelmunster? Neem dan gerust contact met ons op en geef uw interieur de aandacht die het verdient met prachtige steellook deuren op maat! U bereikt ons via +32 (0) 51/30 27 46, via info@v-sign.be of via het online contactformulier.