3D ontwerpen beschikbaar
Onderhoudsarme en veilige producten
Eigen machinepark

Steellook in Kortrijk

Steeds meer mensen kiezen voor een interieur met een industriële, strakke steellook in Kortrijk. Een dergelijk interieur is afgewerkt met elementen die een moderne uitstraling hebben - zoals bijvoorbeeld steellook deuren. Een steellook deur is het perfecte alternatief voor een échte stalen deur, vanwege de gelijkaardige feel en afwerking.

Bezoek de webshop

Steellook Kortrijk

Perfecte steellook in Kortrijk

Daarbij kunnen we de deuren op maat maken, waardoor ze in zowat elk type woonstijl passen: van industrieel tot modern en zelfs landelijk, er zijn geen grenzen. Wilt u uw steellook deur een extra realistische look geven? Dan zijn aluminium profielen, in het zwart gelakt, ideaal. Kortom: V-Sign Vankeirsbilck in Ingelmunster helpt u om uw interieur in Kortrijk een échte steellook te geven. Wij hebben echter meer te bieden dan mooie deuren met een steellook in Kortrijk. Zo zorgen reeds 50 jaar ervaring ervoor dat u precies het maatwerk krijgt dat u wilt, mede dankzij een eigen machinepark voor het bewerken van alle soorten materialen. Ook worden alle productiewerken uitgevoerd door experts uit de buurt en zodoende bevordert onze meubelwinkel dus ook de plaatselijke economie.

Contacteer ons voor een afspraak

Maatwerk, verricht door een échte specialist die uw ideeën realiteit kan maken, dat is de toekomst van interieur. Zou u graag meer te weten over de mogelijkheden om een steellook in Kortrijk te realiseren met behulp van V-Sign Vankeirsbilck in Ingelmunster? Neem dan gerust contact op en geef uw interieur de aandacht die het verdient! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 51/30 27 46, het e-mailadres info@v-sign.be of het online contactformulier.